Τηλ.::
Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd.
Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd.

Η ποιοτική καινοτομία κερδίζει την αγορά, η διαχείριση καλής πίστης πετά το μέλλον.

Αρχική Σελίδα

Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. Γύρος εργοστασίων

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο επαγγελματισμός και η ευγένεια κοινοί με με ήταν άριστοι. Μην μπορέστε να πείτε αρκετά θετικά πράγματα για τους. Ιδιαίτερα συστήστε!

—— Vinay

 • Γραμμή Παραγωγής

  Παραγωγή

  - Ελέγχουμε τη διακοσμητική γραμμή-προηγμένη εκτύπωση υψηλή ταχύτητα ταινιών τρία από τους υπολογιστές, η μηνιαία ικανότητα είναι μετρητές over4,300,000.

  - Αλεσμένος χωρίς σκόνη για να εξασφαλίσει ποιοτική παραμονή ταινιών τέλεια

  - Χωρίς άδεια, η είσοδος δεν επιτρέπεται, επειδή πρέπει να εγγυηθούμε ότι η παραγωγή πηγαίνει καλά.

  Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Σχέδια Vorious των κυλίνδρων εκτύπωσης

  Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  - Πρώτη ύλη wearhouse με τη θερμοκρασία μέτρια, χωρίς σκόνη για να σιγουρευτεί το ποιοτικό αγαθό ταινιών.

  Πριν από την παραγωγή, QC μας ο διευθυντής θα κάνει να εξετάσει του υλικού για να εγγυηθεί ότι το ολοκληρωμένο προϊόν ανταποκρίνεται στα πρότυπά μας.

  Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Παράδοση και συσκευασία

  Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

  Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

  - Αίθουσα εκθέσεως δειγμάτων

  Περισσότερα από χίλια χρώματα για σας για να επιλέξεις, το τμήμα σχεδίου μας συνεχίζουν σκληρά στην καινοτομία των σχεδίων.

  Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

  Trainning και μελέτη:

  Η επιχείρησή μας πληρώνει για να μας εκπαιδεύσει μαθαίνει τη βιομηχανία knowleadge και η επιχείρηση για δύο φορές ετησίως, δουλεύοντας εδώ, τι παίρνετε είναι όχι μόνο δεξιότητες εργασίας, εργασία ομάδων, αλλά και βελτίωση στη καθημερινή ζωή σας, μαθαίνουμε να είμαστε ευγνώμονες στους γονείς μας, τους συναδέλφους, τους πελάτες και τα περίχωρά μας.

  Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 8

  Εορτασμός και ευγνώμων στην ομάδα μας

  Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 9Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 10

   

 • OEM / ODM

  Για τις βινυλίου σανίδες δαπέδων, αποτελείται από το στρώμα ταινιών/βάσεων στρώματος ένδυσης/τυπωμένη ύλη.

  Η παραγωγή αρχίζει: κόβουμε την ταινία τυπωμένων υλών και το στρώμα ένδυσης στο ίδιο μέγεθος με το στρώμα βάσεων. Τους βάλτε για τέσσερα στρώματα, κατόπιν τους βάλτε στην καυτή μηχανή Τύπου. Μετά από μια ώρα, το κομμάτι πατωμάτων γίνεται, αλλά πρέπει να τους βάλουμε στο έδαφος για 24 ώρες πρίν και το UV επίστρωμα.

  Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Μετά από που τελειώνουν, αρχίζουμε να κόβουμε το δάπεδο στα απαραίτητα μεγέθη από την προηγμένη τέμνουσα μηχανή μας. Κατά τη διάρκεια της κοπής θα ελέγξει την επιφάνεια, θα αφήσει το αγαθό και θα εγκαταλείψει το δάπεδο ατέλειας.

  Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  Για το δάπεδο συναρμολογήσεων, χρειαζόμαστε να περάσουμε από την αυλάκωση της διαδικασίας. Για το ξηρό πίσω δάπεδο, μετά από να κόψουμε και το ομαλό τρόχισμα, θα αναθεωρήσουμε και θα συσκευάσουμε.

  Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

  Κολλήστε την ετικέτα δεδομένου ότι οι απαιτήσεις πελατών, η ετικέτα πρέπει να περιλάβουν το μέγεθος δαπέδων, τη συσκευασία, την ημερομηνία παραγωγής, κ.λπ.

  Κατόπιν η συσκευασία στενά με το τύλιγμα της ταινίας και στερεώνει από τέσσερα κομμάτια των ζωνών τουλάχιστον, βάζει το δάπεδο στο wearhouse και περιμένει το φορτηγό ή τα εμπορευματοκιβώτια.

  Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

  Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 8Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 9

  Κατόπιν η δαπέδωση μεταφορών στο διανομέα ή την αντιπροσωπεία σε όλη τη χώρα και παγκοσμίως, πελάτες θα μπορούσε να επιλέξει το αγαπημένο δάπεδό σας σύμφωνα με το ύφος διακοσμήσεών σας.

  Είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε να βρείτε το προϊόν που συμπαθείτε.

 • Ε & Α

  Δοκιμή απόδοσης γδαρσίματος ένδυσης, στη βινυλίου βιομηχανία δαπέδων, υπάρχουν διαφορετικά πρότυπα των στρωμάτων ένδυσης.

  Κανονικά να δαπεδώσει θα ταιριάξει με το στρώμα 0.07mm, 0.1mm, 0.15mm, 0.2mm, 0.3mm ένδυσης, το πάχος 0.5mm.Its είναι διαφορετικό για το διαφορετικό πάχος δαπέδων.

  Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ με ελάτε σε επαφή με.

   

  Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0 

  Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, παίρνουμε τα δείγματα στο meaure το πάχος, δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο από 2.0mm/2.5mm/3.0mm, κ.λπ.

  Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Για να εξετάσει το stablization μεγέθους, και το desity δαπέδων

  Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Miya Feng

Τηλ.:: +8613057223323

Φαξ: 86-510-83122054

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Wuxi Wellful Decoration Materials Co.,Ltd.
Whatsapp: +86 13057223323
Τηλ.::86--13057223323
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας διακοσμητική ταινία PVC προμηθευτής. © 2019 - 2022 pvcdecorative-film.com. All Rights Reserved.